Meerwaarde voor adverteerder

Wil jij onmiddellijk een grote doelgroep bereiken?

Onmiddellijke meerwaarde voor adverteerder

In een tijdperk van smartphones, tablets, wearables en computers, speelt digitale communicatie een belangrijke rol. Een constante interactie van bewegende en statische beelden zijn standaard geworden in het tijdperk van de millennials.

Bedrijven zetten meer in op online advertising omdat dit kostenbesparend en efficiënter is. Ze hoeven niet telkens weer nieuwe teksten af te drukken op flyers of brochures. Digitaal kan je alles aanpassen, wanneer en waar je wil.

Zo is het ook met narrow casting, na de installatie hoef je enkel je content te plaatsen. Het is niet alleen snel en eenvoudig maar ook vernieuwend en efficiënt. Visuele content wordt 60 000 keer sneller verwerkt in ons brein.

Als vervanging van de traditionele afgeprinte reclame, kan je met narrow casting op een nieuwe manier aandacht vragen voor je product of dienst. De voordelen zijn aanzienlijk en uiteindelijk brengt het een veel hoger rendement op.

“People do not buy goods and services. They buy relations, stories and magic.”

Seth Godin

“The best way to predict the future is to create it.”

Peter Drucker

Make your marketing so useful people would pay for it.

Jay Baer

The ones who are crazy enough to think that they can change the world, are the ones who do.

Steve Jobs

Toon uw meerwaarde

Promoties, realisaties, vacatures, opendeurdagen, kortom het succesverhaal van je bedrijf, is wat je in de kijker moet zetten.

Zo haal je je meerwaarde uit een sponsoring van een club. Bovendien steun je ook nog eens de jeugd in hun sportactiviteiten.

Ook buiten de sympathisanten zone voor sponsoring

Het is belangrijk voor sponsors om constant nieuwe potentiële klanten aan te trekken. Dat kan ook door bij een lokale club te adverteren waarmee je geen connectie hebt. Een advertising budget die terug in de lokale economie komt en in het proces een clubwerking heeft geholpen.

De voordelen

  • Nieuw en groter doelpubliek
  • Sneller nieuwe informatie verspreiden
  • Lage creatieve kosten
  • Merkherkenning door ad-loop
  • Ondersteuning van de lokale economie

 

Return on Investment

  • Bereik van meer potentiele klanten
  • Toename van advertentievertoningen
  • Meer impact op het ondernemen van actie
  • Investeren = meer inkomsten
  • Een verbeterde jeugdwerking

 

Geniet van ons Nationaal advertising Programma

Wij bieden u ook de mogelijkheid om in te stappen in ons nationaal advertisingprogramma. Wij gaan op zoek naar adverteerders die op nationaal/provinciaal of lokaal niveau willen adverteren, via sportclubs.

Met andere woorden, deze bedrijven delen graag hun informatie aan uw community