ESM-platform

De opstelling

Met het ESM-platform maken we gebruik van synchrone displays, minimum 3 schermen. Rekening houdend met de locatie, gebruiken we schermen met een hogere helderheid en een anti-glare glasplaat om reflecties weg te werken zodat advertenties beter zichtbaar zijn.

We kunnen alvast UHD of 4K verwelkomen als de nieuwe standaard voor displays en uiteraard gebruikt ook Expo Sport Media deze techniek. Met 4k heb je scherpere beelden, frissere kleuren en het aanbod aan 4K content groeit dagelijks.

De schermen worden naast elkaar gehangen, dit zorgt ervoor dat de reclame zeker wordt opgemerkt. De displays worden omhoog gehangen met muurbeugels en alle dragen en kabels worden achter de schermen weggewerkt.

Eenvoudig in gebruik

De schermen worden aangestuurd door een zeer eenvoudig te bedienen professioneel cloud platform. Je stelt zelf je afspeellijst in en kiest zelf welke content je wil terugzien.

De mogelijkheid bestaat ook om bepaalde reclame tijdens bepaalde tijdsstippen in te stellen.

Een uitgebreide uitleg van het cloud platform krijg je bij de installatie.

esm-platform

Support & onderhoud

Expo Sport Media staat bekend om zijn hulpvaardigheid. Bij defecten en problemen bieden wij de support en onderhoud die nodig is, zodat u en uw adverteerders zeker zijn dat de reclame blijft spelen.

esm-platform

Tevreden klanten

KVC Westerlo

“Expo Sport Media neemt altijd de tijd om hun klanten te helpen en denkt ook mee na over een betere werking en mogelijkheden naar de toekomst toe.”

Julie Schauwaers

KVE Drongen

“Altijd bereid om te luisteren en oplossingen te bieden. Systeem is zeer betrouwbaar en werkt goed.”

Alain Verbeke

Sporting Kampenhout

“Heel vlotte en goede samenwerking.”

William Hanssens